Zoeken

Aanmelden vrijwilliger

Wilt U vrijwilliger worden? 

"Als je de mensen ziet lachen en genieten, dan weet je waar je het voor doet."  
Sabine en zeker nog 60 andere zijn vrijwilliger bij KansPlus Bergen op Zoom.

Dus wilt u iets doen voor een ander en er zelf ook iets van leren? Spreken de activiteiten van KansPlus u aan? Staat u achter onze manier van werken? Dan bent u van harte welkom als vrijwilliger bij KansPlus in de "Uithof"aan de Bernadettestraati in Bergen op Zoom! 

U kunt reageren en u kunt zich aanmelden als vrijwilliger.  Wij nemen dan contact met u op voor een kennismakingsgesprek.
Vriendelijk verzoek om ook het "aanmeldformulier vrijwilliger" in te vullen en mee te sturen. (info@kansplusboz.nl


Praktische zaken

Welke afspraken maken we als u vrijwilliger wordt? En waar kunt u op rekenen?

1) Een VOG-verklaring

Een Verklaring Omtrent het Gedrag geeft uiteraard geen garantie op het voorkomen van grensoverschrijdend dan wel agressief gedrag. Wel maakt de verklaring deel uit van de uiterste inspanning van de mensen rondom een kwetsbaar mens (kind of mens met een verstandelijke beperking) om een veilige sociale omgeving te creëren.
Waarom is een VOG-verklaring nodig?


2) Vrijwilligersovereenkomst
Net als bij arbeidscontracten moet ook de positie van de vrijwilligers goed geregeld worden zulks ter bescherming van die vrijwilligers, maar ook van KansPlus . Zaken als onkostenvergoedingen, aansprakelijkheid, veiligheid en werkomstandigheden verdienen een goede regeling, zodat niemand voor verrassingen komt te staan bij een calamiteit.
Vrijwilligers en KansPlus





  • Vrijwilliger worden

     

    Help KansPlus en word vrijwilliger. Om ons werk voort te kunnen zetten zijn we ook afhankelijk van vrijwilligers. U kunt ons op verschillende manieren ondersteunen... 

Aanmelden