Zoeken

Vrijwilligers

KansPlus afdeling Bergen op Zoom heeft ruim 60 vrijwilligers. Die zijn stuk voor stuk hard nodig als je het activiteitenprogramma kent. Dat de activiteiten gewaardeerd worden door onze verstandelijk gehandicapte medemens is duidelijk te merken aan het bezoekers- en deelnemersaantal. Voor sommige activiteiten is zelfs een wachtlijst. Er is veel animo voor al onze soosactiviteiten, de muziekgroep, de dansclub, de teken- en schilderclub.

Ook de grote jaarlijkse evenementen worden druk bezocht. St. Nicolaas-, Kerstvieringen en vastenavondbals. Iedere activiteit heeft zijn eigen vrijwilligers. Maar ook de collectecommissie en het bestuur bestaan louter uit vrijwilligers. We hebben geen betaalde krachten. De vrijwilligers worden rijkelijk beloond met een gulle lach, verhalen en vriendschap van onze gehandicapte medemens. Toch kan onze vereniging nieuwe vrijwilligers altijd gebruiken. Graag zelfs.

Heeft u interesse om zich bij een bepaalde activiteit in te zetten of wilt u graag eerst komen kijken, dan bent u van harte welkom.
Neemt u van tevoren contact op via ons contact- webformulier.

  • Vrijwilliger worden

     

    Help KansPlus en word vrijwilliger. Om ons werk voort te kunnen zetten zijn we ook afhankelijk van vrijwilligers. U kunt ons op verschillende manieren ondersteunen... 

Aanmelden